Sykkel-lisens 2016

31.12.2016

Påmelding er lukket.

Se informasjon om sykkel-lisenser her:

http://sykling.no/article/info-om-lisens

Ukjent produkt

Fødselsdato

OK

Utenlandsk statsborger?

Nasjonalitet

Ok
Antall plastkort Legg i handlekurv
Alle priser i NOK
  • Sum

Etappepris

Dette er den totale prisen du har betalt over evt. flere fakturaer.

Kundeservice

EQ Timing AS
Solvikvegen 17
2843 EINA
Telefon: 611 59 020
participant@eqtiming.com
www.eqtiming.no
Se informasjon om lisenser her:

http://sykling.no/article/info-om-lisens
« Tilbake

Betingelser

Bindende påmelding

Påmelding til dette arrangementet er bindende. Det betyr at det oppstår en betalingsforpliktelse når du melder deg på. Du vil komme inn i arrangementets deltakerlister straks du har meldt deg på, selv om påmeldingen ikke er betalt. Du vil motta en faktura per epost som må betales innen 5 dager. Dersom fakturaen ikke betales til rett tid, slik at vi må sende purring vil det påløpe et purregebyr. Det er ingen refusjon av startkontingent og engangslisens ved sykdom eller skade, med mindre arrangørens vilkår sier noe annet.

Personopplysninger

For å kunne levere resultatlister med høy kvalitet, og for å kunne tilby deg som deltaker den beste mulige service må vi lagre noe informasjon om deg i vår database. I tillegg til navn og klubbtilhørighet må vi lagre kjønn og fødselsdato for å kunne sikre at du kommer i riktig aldersklasse på resultatlistene. Vi bruker også fødselsdatoen for å holde vårt utøverregister fritt for dubletter, slik at du kan finne igjen dine resultater også på tvers av arrangement.

Kontaktinformasjon som adresse, mobiltelefonnummer og epostadresse er nødvendig for å kunne:

  • Sende deg påmeldingsbekreftelse, faktura og deltakerbevis
  • Sende deg SMS med informasjon om startnummer og starttidspunkt for å gjøre det raskere for deg og arrangøren å levere ut startnummer
  • Sende deg annen relevant informasjon om arrangementet

Dine kontaktdetaljer – adresse, telefonnummer og epostadresse blir kun lagret i vår database til disse formål fra EQ Timing og fra arrangør av arrangementet du melder deg på. Informasjon i databasen vil ikke bli videresolgt eller gjort tilgjengelig for tredjeperson. Ved å melde deg på samtykker du i følgende:

  • Arrangør får tilgang til den kontaktinformasjon som er nødvendig for å kunne sende deg informasjon relatert til arrangementet for å kunne gi deg den beste mulige service.
  • Ditt navn, klubbtilhørighet og aldersklasse publiseres i resultatlister og deltakerlister.
  • Dine resultater kan brukes til seeding i andre arrangement hvor du deltar.
  • Det kan bli tatt bilder av deg under arrangementet. Ved å melde deg på samtykker du i at disse bildene kan legges ut på arrangementets websider og resultatlister under og etter arrangementet.

« Tilbake